MASSAGE in Zevenaar

Wat doet massage?

Een massage ontspant en bevordert het zelfgenezend vermogen dat in ieder mens aanwezig is. Voor mij is het een aanraking van mens tot mens.
Het masseren gebeurt met natuurlijke olie, met daaraan toegevoegd een heerlijk ruikende etherische olie zoals bv. lavendel, sinaasappel of roos.

Ayurvedische massage

De ayurvedische geschriften geven ons inzicht in de oorzaak van ziekten, hoe ze te genezen en als belangrijkste, hoe klachten en ziekten te voorkomen. Belangrijke hulpmiddelen hierbij zijn yoga, meditatie, een goed voedingspatroon, rust en regelmaat, ademhalingsoefeningen en massage.
De ayurvedische massage heeft een holistische benadering. Je masseert niet een deel, maar de hele mens, zodat het totale welbevinden toeneemt, zowel lichamelijk, geestelijk als spiritueel. Er worden verschillenden massage technieken gebruikt en drukpunten. Alhoewel de ayurvedische massage de basis is, volg ik mijn handen, die intuïtief de weg weten. Deze massage geef ik alleen aan vrouwen.

Tips

Neem een paar sokken mee en laat sieraden thuis.

De kosten

Een massage van 1,5 uur kost €60,-  (voor cursisten  €57,-)

Deelmassage op de stoel (nek, schouders en bovenrug) kost  €35,-

Voetreflexmassage

Op de voeten bevinden zich reflexzones van het hele lichaam. Door de voeten te masseren stimuleer je het hele lichaam om meer in balans te komen. Je komt tot rust en ontspant. Het masseren gebeurt met natuurlijke olie, met daaraan toegevoegd een heerlijk ruikende etherische olie zoals b.v. lavendel, sinaasappel of roos. Er worden gebruik gemaakt van drukpunten. Na de massage drinken we samen nog een kopje thee.

Tips

Neem een paar sokken mee

De kosten

De voetmassage duurt ongeveer 45 minuten en kost €40,00

Gemberpakking

Ontspannen & opladen met een gemberpakking

Een gemberpakking is een kompres van verse gember. Afhankelijk van waar jij het nodig hebt, wordt het op het lichaam gelegd. Een uitgebreide ontspanning volgt zodat de gemberpakking zijn werk kan doen.

In de Chinese geneeskunde is gember bekend om de positieve werking op de spijsvertering en de longen. Gember heeft een verwarmende werking en is een krachtig antioxidant.

Mogelijkheden:

Bij vermoeidheid en of onderrugklachten
komt het kompres op de nierstreek, zodat je onderrug volledig ontspant en de pakking de reinigende werking van de nieren ondersteunt (ontgiften).
Bij verkoudheid of longklachten
komt het kompres op borst of bovenrug en word je verwarmd en kan het slijmoplossend werken.

Kosten

– Gemberpakking met ingesproken ontspanning, 40 min. €40,-

– Gemberpakking met Reiki* behandeling, is diep ontspannend en stimuleert het zelfgenezend vermogen, 70 min. €57,-

*Reiki is een energetische behandeling, waarbij je universele energie ontvangt via de handen van degene die je behandelt. De handen worden op of boven het lichaam gehouden. Je houdt je kleding daarbij aan.
Reiki doet wat voor jou het beste is en werkt dus voor iedereen anders. Het kan je diep ontspannen, meer energie geven of vermindering van je klachten of nieuwe inzichten geven.

Rust

Gemberpakking met Reikibehandeling

De behandeling was zelf heerlijk ontspannen. Die ontspanning mentaal en lichamelijk voel ik nog steeds (2 dagen later). Ik slaap goed, kan overdag de rust ook goed vinden. Ik kan met mijn gedachten teruggaan naar het gevoel tijdens de behandeling en mezelf stilzetten. Met een tevreden gevoel. Dus heel fijn! Groetjes Sacha.

Ontspanning

Meer weten over de massages?

NEEM CONTACT OP