Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Lekker ontspannen het weekend in?

In een meditatief klankconcert speelt de klank van diverse boventoonrijke muziekinstrumenten een belangrijke rol. Deze klanken en de daarbij gesproken begeleiding hebben tot doel je in een diepe ontspanning te brengen. Het fijne van de instrumenten is dat de boventoonrijke trillingen je hersenactiviteit (het actieve dagdenken) tot rust brengen. Je komt daardoor gemakkelijker los van je gedachten en emoties en eerder tot ontspanning en meditatie. De ruimte die daardoor ontstaat kan je helpen afstand te nemen van dat wat je dagelijks bezighoudt en de stilte en rust in jezelf te ontdekken.

De klank-ontspanning is gericht op volledige ontspanning van ons body-mind-spirit systeem. Het biedt dus zowel geestelijke als ook, lichamelijke en emotionele ontspanning. Terwijl jij lekker op je matje rust doen de klanken van de instrumenten hun ontspannende werk.

We beginnen met een korte uitleg en eindigen met een kop thee en de mogelijkheid ervaringen te delen of vragen te stellen. Het is natuurlijk ook prima om na afloop direct te vertrekken en zo de stilte in je mee te nemen naar huis.
Martien Hontelez

Telefoon:     06 41039960

Email:           info@nada-atman.nl

Internet:       www.nada-atman.nl